מי אנחנו?

בית הקלייה יוניקו הוקם בשנת 2012 על ידי אסף ריפס, בעבר סמנכ"ל שיווק ומכירות באווא. אסף הקים את בית הקלייה עם חלום ליצור קפה בוטיק איכותי ללא פשרות. לא בחומרי הגלם ולא בתהליך הקלייה.
מעבר לניסיון ולידע שצבר מאז שנת 2000, אסף חבר באיגוד הקפה האירופאי (SCAE) והינו אף בריסטה ומדריך מוסמך מטעמם. בנוסף לכך, אסף קולה וטועם מוסמך מטעם איגוד הקפה האמריקאי (SCAA) ושופט בתחרויות ארציות לבריסטות.

את בית הקלייה הייחודי הקים אסף למרגלות הר הכרמל, בכניסה לקיבוץ יגור, בנוף פסטורלי וירוק. אם תעברו פה בשעות אחר הצהריים, אולי תוכלו להריח את ריחו המשכר של קפה טרי שנקלה לדרגת שלמות.

בבית הקלייה תוכלו למצוא מגוון רחב של תערובות, קפה ערביקה חד זני וזני "Specialty Coffee".
כל הקפה אצלנו ללא יוצא מן הכלל עומד בסטנדרטים הגבוהים בעולם מבחינת פיקוח, איכות וטריות. מבחינתנו אין פשרות בקפה המוגש ללקוח.

כל בן אדם שיגיע ליוניקו יוכל לקבל סיור במקום הכולל הסברים על הקפה שלנו, על הקליות ועל כל העבודה הנוספת במקום. ואם תגיעו בזמן המתאים, תזכו אפילו לראות את קליית הקפה בפעולה.

בזכות הצוות האיכותי שלנו, נוכל להתאים את הקפה האולטימטיבי עבורכם, עם התחשבות בשיטת ההכנה בה אתם מכינים את הקפה ועם התחשבות בטעמים שאתם מחפשים לקבל בכוס.

ואם אני בן אדם פשוט שרק רוצה לשתות כוס קפה?

אתה יותר ממוזמן! כל מי שנכנס למקום יוכל לקבל כוס קפה מפולים טריים שנטחנים באותו הרגע, בכל שיטת הכנה, זן ותערובת שיבחר.

וכמובן אם אתם לא בטוחים מה אתם שותים, זה בסדר, בשביל זה אנחנו פה. כברירת המחדל, כשאתם באים להזמין אצלנו קפה, אנחנו נכין לכם מתערובת הבית שלנו – Toscana Gold, תערובת מאוזנת שמתאימה לשתייה גם עם חלב וגם ללא חלב.

אבל אני חייב לנסוע אליכם כל פעם שאני רוצה קפה?

ברור שלא. אתה יכול לקנות אצלנו קפה במשקל – הן פולים והן קפה טחון. ואם תרצה, אתה אפילו מוזמן לקנות את זה ישירות דרך החנות האינטרנטית שלנו.